De Spaanse zon blijft schijnen op Luchthaven Oostende-Brugge


Persbericht


Vrijdag, 25 oktober 2019

De Spaanse zon blijft schijnen op Luchthaven Oostende-Brugge

Spanje is met bijna 50% van de reizigers nog steeds het vakantieland bij uitstek. Bovendien opteren zeven op de tien Spanje liefhebbers voor de ‘eeuwige lente’ van de Canarische Eilanden volgens TUI.  Niets dan goed nieuws op komst voor de  Spanje ‘lovers’ die vanuit de luchthaven van Oostende-Brugge afreizen.

Voor het zomerseizoen 2020, dat start met de paasvakantie, heeft TUI fly er vanuit Oostende een nieuwe bestemming bij: het Spaanse Murcia waar op woensdag en zaterdag rechtstreeks op wordt gevlogen. Murcia, gelegen tussen Alicante en Malaga, is misschien minder bekend dan de 2 grote namen onder de kuststeden, maar herbergt dezelfde troeven als de andere Spaanse costa’s. Vanuit de gloednieuwe, moderne luchthaven Murcia-Corvera ben je trouwens op minder dan een uur in Torrevieja, één van de populairste plaatsen bij Belgen voor een tweede verblijf. De lijn naar Murcia bewees al haar succes vanuit de luchthaven van Antwerpen. De Oostendse luchthaven verwelkomt deze nieuwkomer vanaf zaterdag 4 april 2019.
Verder goed nieuws voor tijdens het hoogseizoen in 2020. In juli en augustus zijn de vluchten naar Tenerife en Gran Canaria “rechtstreeks”, wat een mooie tijdwinst betekent. Hiermee spaart de reiziger meer dan een uur uit t.o.v. een gecombineerde vlucht. De twee populairste Canarische Eilanden zijn de klassieke sterkmakers bij uitstek voor de luchthaven van Oostende. Alle vluchten naar die twee bestemmingen worden volgende zomer dus gegarandeerd zonder tussenstop aangevlogen.

Hierbij het TUI zomeraanbod 2020 vanuit Luchthaven Oostende-Brugge.

Bulgarije
Burgas
Varna

Egypte
Hurghada
Sharm El Sheikh

Griekenland

Chania
Corfu
Heraklion
Kos
Rhodos

Spanje

Alicante
Gran Canaria
Ibiza
Malaga
Mallorca
Murcia
Tenerife

Tunesië

Djerba
Enfidha

Turkije
Antalya
Bodrum
Eskisehir
Izmir

The Flying Paper OST